Venäläinen keittiökoulu / Master Class of Russian Food

To 16.1.2020 klo 18:00

Suomi-Venäjä-Seura Haapaveden ja Rannikon osastot sekä Diana Seppä johdattavat meidät venäläisen keittiön saloihin.

Valmistamme yhdessä "silliä turkin alla" - salaattia, borsh-keittioa ja piirakoita. Lopuksi ruokailemme yhdessä ja saamme tutustua venäjän kieleen ja runsaaseen ruokakulttuuriin.

Haluatessasi voit ottaa oman esiliinan mukaasi. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma on osa Venäläisen kulttuurin viikkoa.

Lämpimästi tervetuloa! Welcome!

Aika:

To 16.1.2020 klo 18:00

Paikka:

Jedu Kalajoki

Osoite:

Opintie 2

Kategoria:

Kurssit, työpajat ja luennot, Lapsiperheet, Matkailijat, Muut tapahtumat, Nuoret, Seniorit, Yrittäjät

Järjestäjä:

Kalajoen kaupunki

Lisätietoja:

Susanna Leiviskä

WWW-osoite:

https://kalajoki.fi/venalaisen-kulttuurin-viikko-kalajoella-7-17-1-2020/

Sähköposti:

susanna.leiviska@kalajoki.fi

Puhelin:

0405897995