Sisältömarkkinointi

Mainosartikkeli

Sisältömarkkinointi on mainontaa, minkä avulla kuluttajille syntyy aito kiinnostus tiettyjä tuotteita tai palveluita kohtaan. Tässä markkinointitavassa ei mennä hinta edellä, vaan synnytetään kuluttajien kiinnostus ilman minkäänlaista hintamielikuvaa. Sisältömarkkinoinnista on noussut viime vuosina yksi merkittävästi kasvava mainonnan sektori. 

Sisältömarkkinoinnilla voit:

- Vahvistaa positiivista mielikuvaa yrityksestäsi tai organisaatiostasi.
- Houkutella potentiaalisia asiakkaita kiinnostumaan tuotteistasi tai palveluistasi uusin keinoin.
- Kertoa perinteistä mainontaa kattavammin yrityksesi ideologiasta, kuten esimerkiksi ekologisuudesta tai muutoin vastuullisesta toimintatavasta.
Käytännössä markkinointi toteutetaan juttumaisesti kuvia ja/tai videoita hyödyntäen. Voimme toteuttaa jutun esimerkiksi paikallisesta perunantuottajasta: miten ekologisesti hän viljelee perunoita ja miten ne kuljetetaan lähikauppaan. Tavoitteena on, että kuluttajalle syntyy kiinnostus hankkia ekologisesti lähellä tuotettuja elintarvikkeita (vaikka tuote ehkä maksaisi vähän enemmän).


Sisältömarkkinoinnin vaikutus on pidempikestoisempi kuin hinta/tuote -mainonnassa. Sisältötarinoilla synnytetään positiivista mielikuvaa, millä on vaikutusta pitkällä aikajänteellä.


Voimme tehdä tällaisia sisältöjä täysin alusta alkaen yrityksen tarpeet huomioon ottaen tai muokata jo olemassa olevista teksteistä paikallisesti kiinnostavia kuvituksella ja muutamilla paikallisilla kommenteilla. Voimme toki julkaista myös täysin muualla tuotettuja sisältömarkkinointisisältöjä. 
Tällaista markkinointia voidaan julkaista KPK Median lehtiperheeseen kuuluvissa lehdissä tai verkkopalvelussa.
Avustamme mielellämme myös tällaisen markkinointiaineiston some-jaoissa yms., jotta kuluttajat löytävät sisällön myös sähköisesti. Samaa synnytettyä aineistoa voidaan hyödyntää myös vaikkapa mainostajan omilla verkkosivuilla. 

Tututustu keskipohjanmaa.fi-sivustolla toteutettuihin sisältömarkkinointikokonaisuuksiin https://www.kpk.fi/mainosartikkelit ja kysy lisää sisältömarkkinoinnista.


Sisältömarkkinointipäällikkö 

Hannu Lehto

050 598 2066

hannu.lehto@kpk.fi