MAINOS

Tavoita asiakkaasi kiinnostavasti - Mediamme kattavat lähes puolet Suomesta

MAINOS - HILLA GROUP -

Kuluttajat haluavat tietää enemmän tuotteesta ja palveluista kuin vain hinta.
Sisältömarkkinointi on myös hyvä tapa tuoda esille asioita, mitkä synnyttävät kuluttajissa aitoa mielenkiintoa tuotteita kohtaan.

Sisältömarkkinoinnin voit toteuttaa todella helposti kauttamme:

1. Käydään ensin keskustelu esimerkiksi näiden kysymysten ympärillä: Keitä tavoitellaan? Millaista mielikuvaa ja tietoa välitetään? Mikä on markkinoinnin tavoite? Mikä on sopiva ajankohta?

2. Toteutamme artikkelin tekstin, kuvat ja mahdolliset videot sovitulla tavalla (yrityksellä voi olla näitä myös valmiina). Samalla saat tekstiä ja kuvia esimerkiksi omille verkkosivuillesi ja/tai someen käytettäväksi.

3. Julkaisemme mainosartikkelin sovittuna ajankohtana esimerkiksi kaikilla Hilla Groupin lehtien verkkosivuilla, eli valikoimassamme on yli 20 eri luotettavaa brändiä. Nettisivuilla julkaistusta artikkelista otsikko, kuva ja ensimmäinen virke näkyvät kaikkien medioiden etusivulla 2-4 päivää, ja sen jälkeen artikkelikokonaisuus säilyy sivustollamme ja esimerkiksi linkkien ja hakukoneiden löydettävissä hamaan tulevaisuuteen.
Voimme julkaista mainosartikkelin myös printtilehdessä advertoriaalina asiakkaan haluamana ajankohtana.


Tässä otetaan kuvia Bolidenin mainosartikkeliin Kokkolan sinkkitehtaalla.Näy hakukoneissa paremmin!


Julkaisu lukuisilla luotettavilla verkkosivustoillamme sopivin linkein omille yrityksen sivuille edesauttaa huomattavasti hakukoneiden noteerausta omille sivuille.

Natiiviartikkeliin voidaan liittää myös muualla tuotettua videoita ja vaikkapa upotuksia somekanaviin. Alla esimerkkinä Hilla Groupiin kuuluvan Botnian Printin video:


Tavoita potentisaaliset asiakkaat Hilla Groupin verkkosivuilla ja/tai printtituotteissamme.


Hintaesimerkkejä - Hilla Group, sisältömarkkinointi:

Julkaisu lehtien verkkosivuilla alkaen 350€ (+alv)/ lehti. Erilaisilla alueellisilla paketeilla edullisia kokonaisuuksia, esimerkiksi 10 Pohjanmaan lehtibrändien sivuille sama natiivimainos vain 800 eurolla (+alv).

Aineiston tekeminen: Jutun kirjoittamisen ja still-kuvien ottamisen hinta tapauskohtaisesti. Esimerkiksi valmiista aineistosta ja kuvista tehtynä alk noin 250 €, täysin haastattelut ja kuvaukset tehtynä noin 500 € (+alv).  Mahdollinen video ajankäytön mukaan 85 € (+alv)/t.

Verkkosivuillamme jo toteutettuja sisältömarkkinointiratkaisuja >>


Ollaan yhteydessä

Hannu Lehto
Hilla Group
hannu.lehto@hillagroup.fi
puh 050 598 2066

Muut mediamyyntimme yhteystiedot >>

Julkaisemme mainosartikkeleina kaikkea sellaista tekstiä, mitä voimme Suomen lakien mukaisesti julkaista.
Emme julkaise esimerkiksi ulkomaiseen vedonlyöntitoimintaan liittyvää markkinointia, emmekä erotiikkapalveluihin liittyvää.