Keskipohjanmaan joulukalenteri

Keskipohjanmaan joulukalenteri

Jännitystä jouluun!

Tilaajana pääset mukaan Keskipohjanmaan Joulukalenterikilpailuun.

Arvomme päivittäin mukavia palkintoja. Pääpalkintona on 2 kpl 500 euron lahjakortteja Kokkolan Minimaniin. Mikäli et vielä ole tilaaja, niin tartu tarjoukseen ja tilaa Keskipohjanmaa diginä. Puolen vuoden digitilaus vain 3 x 26 € (norm. 6 kk 128 €). Tilaa tästä >>

Voit tilata lehden myös postilaatikkoon jouluiseen tarjoushintaan 4 kuukaudeksi vain 116 € (norm. 171 €). Etusi 55 €. Tilaa tästä >>

Kahden kuukauden tilauksesta maksat vain 65 € (norm. 86 €). Tilaa tästä >>

Joulukalenterikilpailun säännöt:

Keskipohjanmaan Joulukalenterikilpailun viralliset säännöt: 1. Joulukalenterikilpailun järjestää Keskipohjanmaa. 2. Kilpailuun voivat osallistua Keskipohjanmaan tilaajat (paperilehden ja digitilaajat). Joulukalenterikilpailuun osallistutaan vertaamalla kotiin jaetun joulukalenterin (1 kpl/talous) arpanumeroa Keskipohjanmaassa 1.12.2022-24.12.2022 julkaistaviin voittonumeroihin. 3. Jos joulukalenterissa on sama arpanumero kuin päivän Keskipohjanmaassa julkaistussa joulukalenterimainoksessa, on tilaaja voittanut arpanumeroa vastaavan palkinnon. 4. Kaikki palkinnot lunastetaan postittamalla kalenteri sekä voittajan nimi, osoite ja puhelinnumero osoitteella: Keskipohjanmaa, Joulukalenterikilpailu, Rantakatu 10, 67100 Kokkola. Palkintoja voivat lunastaa kotitaloudet, joihin Keskipohjanmaa tulee tilattuna. Palkinnot on lunastettava viimeistään perjantaina 13.1.2023 mennessä. Keskipohjanmaa pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin lunastamatta jääneisiin palkintoihin. 5. Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi. Keskipohjanmaa maksaa palkintojen arpajaisveron. Kaikki voittonumerot julkaistaan 24.12. lehdessä.

Voit osallistua myös piilotettujen kalenterikuvien etsintään

Keskipohjanmaa-lehteen on piilotettu 1.-24.12.2022 päivän kalenteriluukun kuva.

Etsi päivän piilotettu kalenterikuva ja lähetä sivunnumero tekstiviestillä

Etsi luukun takaa löytynyt kuva lehdestä ja lähetä sivunumero tekstiviestillä kp (väli) kuva  päivän kalenterikuvan sivunnumero ja yhteystietosi numeroon 16323 (viestin hinta 1,20 €).
Näin osallistut viikkoarvontoihin. Arvomme viikoilla 48, 49, 50 ja 51 tekstiviestin lähettäneiden kesken puolen vuoden kahvit tai 3 kk lehtitilauksen.

Etsi ja lähetä kaikki piilotetut kalenterikuvat kerralla

Voit myös poimia sivunumerot talteen ja lähettää kaikki 24 sivunumeroa yhdellä kertaa 9.1.2023 mennessä ja olet mukana seuraavissa arvonnoissa:

  • 3 kk Keskipohjanmaa-lehdet (lisäämme 3 kk veloituksetonta aikaa tilaukseen tai lehden voi antaa myös lahjaksi) ja lisäksi 2 kiloa karkkia sekä hampaidenhoitovälineet
  • 100 € Powerin lahjakortti

Lähetä piilotettujen kalenterikuvien sivunumerot postitse osoitteeseen: Keskipohjanmaa, "Piilotetut kalenterikuvat", Rantakatu 10, 67100 Kokkola. Voit täyttää kupongin myös verkossa www.keskipohjanmaa.fi/joulukalenterikuvat.
Aiemmin ilmestyneet lehdet löydät näppärästi lehtiarkistosta: www.keskipohjanmaa.fi/lehtiarkisto

Voittajille ilmoitetaan voitosta ja viikkovoittajien nimet julkaistaan Keskipohjanmaa-lehdessä ja verkossa.

Osallistujien yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

www.hillagroup.fi/tietosuojaseloste


Lisätietoja joulukalenteritarjouksista ja -arvonnoista: asiakaspalvelu@kpk.fi tai 020 750 4469 (ma-pe klo 9-15)