Uutisten viikko 1.-5.2.2021

Sanomalehtiviikko 3.2.-7.2.2020


Uutisten viikko 1.-5.2.2021

Koulujen ja uutismedian yhteinen mediakasvatuksen teemaviikko saa tänä vuonna uuden nimen, kun Sanomalehtiviikosta tulee Uutisten viikko. Ensimmäistä Uutisten viikkoa vietetään helmikuun alussa viikolla 5 (1.-5.2.2021).

Uutisten viikko antaa lapsille ja nuorille työkaluja kriittiseen medialukutaitoon, oman media-arjen peilaamiseen sekä aktiiviseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen. Teemaviikko on sanomalehtien ja koulujen tärkein yhteiskampanja – ja yksi suurimmista mediakasvatustapahtumista koko Suomessa. Tervetuloa mukaan!

Vuoden 2021 Uutisten viikko haastaa torjumaan väärän tiedon leviämistä ja ottamaan selvää, mikä on totta. Kannustamme viikolla keskusteluun luotettavan tiedon ja vastuullisen journalismin merkityksestä.


Konsernimme lehtiä voi tilata kouluille Uutisten viikolla.
Tilaa Keskipohjanmaa-lehdet 25.1.2021 mennessä tästä
Tilaa myös tyhjä Keskipohjanmaa-lehti ja tee oma sanomalehti Uutisten viikolla. Tilaa Uutisten viikon tyhjät lehdet 25.1.2021 mennessä Keskipohjanmaan tilauslomakkeelta.
Tilaa paikallislehdet 22.1.2021 mennessä tästäOpettaja, lisää materiaalia löydät täältä https://www.uutismediakasvatus...


Kaikki lehtiemme näköislehdet ovat vapaasti luettavissa koko Uutisten viikon ajan.

Lue Keskipohjanmaata>>

Lue Kalajokilaaksoa>>

Lue Haapavesi-lehteä>>

Lue Kalajokiseutua>>

Lue Lestijoki-lehteä>>

Lue Nivala-lehteä>>

Lue Perhonjokilaaksoa>>

Lue Pietarsaaren Sanomia>>