Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj sijoitti 3DBeariin

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on osallistunut koulutusteknologian startup-yhtiön 3DBearin yli miljoonan euron rahoituskierrokseen ja sijoittanut yhtiöön 200 000 euroa. Samalla Keski-Pohjanmaan Kirjapaino sai edustajan 3DBearin hallitukseen.

3DBear teki suomalaista koulutusteknologian historiaa olemalla ensimmäinen kouluille palveluitaan myyvä edtech-yritys, joka on saanut yli miljoonan euron rahoituksen.

3DBear on ohjelmisto ja verkkoalusta 3D-tulostuksen ja lisätyn todellisuuden (AR) hyödyntämiseksi opetuksessa.  Se on saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa Junior Library Guildin kautta. Suomessa 3DBearin ohjelmistoa käyttää yli 100 koulua ja kirjastoa.

”Tämä rahoitus mahdollistaa meille tuotekehityksen skaalaamisen sekä kansainvälistymisen isommilla resursseilla. On ollut huikeaa huomata, miten hyvin suomalaisten opettajien kanssa kehitetty koulutusteknologia ja pedagogiset ratkaisut toimivat esimerkiksi Yhdysvalloissa”, toteaa 3DBearin toimitusjohtaja Kristo Lehtonen.

Rahoituskierroksen yhteydessä 3DBearin uutena neuvonantajana aloittaa entinen pääministeri ja Nokian entinen johtokunnan jäsen Esko Aho. Hän tulee auttamaan 3DBearia kansainvälistymisessä.

”Sijoitimme 3DBeariin, koska näemme, että tarve markkinoilla on ilmeinen ja kasassa on huipputiimi, joilla on hyvät näytöt”, sanoo toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:stä.

<< Takaisin

Lehtiemme yhteinen verkkopalvelu kp24.fi

tule mukaan osoitteessa www.kp24.fi