Keili Oy Osaksi Lönnberg-konsernia

22.2.2017

20.2.2017 sovitulla järjestelyllä Lönnberg Painot Oy on ostanut Keili Oy:n osakekannan Olli Pekka Savonlahdelta. Kauppa astuu voimaan välittömästi, ja Keili Oy on jatkossa Lönnberg Painot Oy:n täysin omistama tytäryhtiö.

Keili Oy:n toimitilat Porttikaari 7 ja Porttikaari 16 jäävät Savonlahden omistukseen, ja Keili Oy on tehnyt vuokrasopimukset kyseisistä tiloista. Lönnbergin näkökulmasta Keilin tulo osaksi konsernia monipuolistaa palvelutarjoamaa entisestään, vahvistaa merkittävästi asemaa pakkausten valmistajana ja tuo kokonaan uutta liiketoimintaa etikettien valmistuksen osalta.

”Kauppa on luonteva askel Lönnbergin strategiassa, tuo meille täydentävää osaamista ja avaa paljon uusia kasvumahdollisuuksia. Lönnbergin ja Keilin välillä ei ole relevantteja päällekkäisyyksiä, eikä kaupan johdosta ole näköpiirissä henkilöstövaikutuksia. Uskon, että kauppa tuo paljon mahdollisuuksia myös Keilin henkilökunnalle osana Lönnbergkonsernia. Sekä Lönnberg että Keili ovat hyvässä taloudellisessa kunnossa, minkä ansiosta meillä on hyvä mahdollisuus keskittyä kokonaisuuden kehittämiseen ja kasvattamiseen”, toteaa Jarkko Viheriävaara, Lönnberg Painot Oy:n toimitusjohtaja.

”Toimittuani 40 vuotta graafisella alalla, joista 30 vuotta yrittäjänä Keilissä, tässä kohti on luontevaa siirtää viestikapulaa eteenpäin. Kuluneet vuodet ovat olleet erinomaista ja kaikin puolin mielenkiintoista aikaa. Tässä kohti haluan kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja aivan erityisesti henkilökuntaamme yhteisistä vuosista. Uskon, että Lönnberg on erinomainen uusi koti Keilille ja yhteenliittymän mahdollisuudet pärjätä tulevaisuudessa ovat erittäin hyvät”, toteaa Olli Pekka Savonlahti. Kaupan yhteydessä Lönnbergin toimitusjohtaja Jarkko Viheriävaara on nimitetty myös Keili Oy:n toimitusjohtajaksi.

<< Takaisin

Lehtiemme yhteinen verkkopalvelu kp24.fi

tule mukaan osoitteessa www.kp24.fi