Usein kysyttyä

Olemme listanneet vastaukset kysymyksiin, jotka usein askarruttavat asiakkaitamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, asiakaspalvelumme auttaa.

Jakelupäivystys on avoinna arkisin 7.00-16.00 ja viikonloppuisin 7.00-9.30.
Väliaikainen osoitteenmuutos ei maksa kestotilaajalle mitään; sen voi tehdä soittamalla asiakaspalveluun tai tästä. Osoitteenmuutos on tehtävä 2 arkipäivää ennen keskeytyksen alkamista. Voit myös lahjoittaa lehdet keskeytyksen ajaksi jollekin toiselle.
Uudet osoitetiedot eivät päivity automaattisesti väestörekisteristä. Siksi on tärkeää tehdä vakituinen osoitteenmuutos, kun osoite muuttuu. Voit tehdä osoitteenmuutoksen verkossa tästä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 020 750 4469 (ma-pe klo 8.00–16.00).
Asiakasnumerosi voit tarkistaa etukortista tai laskusta.
Verkossa tehty osoitteenmuutos tai keskeytys aktivoituvat viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.
Voit peruuttaa tilauksesi laskutusjakson loppuun soittamalla asiakaspalveluun 020 750 4469 (ma-pe klo 8.00–16.00).
Jakelunkeskeytyksestä saadut hyvitykset näkyvät laskulla.
Yhteystietoja käytetään tuotteen toimittamiseen sekä asiakasviestintään, esimerkiksi etukorttieduista tiedottamiseen.
Liitteet ja mainokset ovat osa lehteä eikä niitä voi jättää pois.
Tilaa uusi etukortti osoitteesta: https://www.kpk.fi/etukortti tai voit pyytää uuden etukortin asiakaspalvelusta joko sähköpostitse asiakaspalvelu@kpk.fitai soittamalla 020 750 4469 (ma-pe klo 8.00–16.00).
Voit tilata laskun e-laskuna suoraan verkkopankkiisi. Teet e-laskusopimuksen helposti omassa verkkopankissasi. Saamme pankiltasi ilmoituksen e-laskun käyttöönotosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia asiasta. Kun teet uuden e-lasku- tai e-maksusopimuksen verkkopankissasi, valitse laskuttajaksi Hilla Group Oyj. Ota edellinen lehtilasku esille, josta löydät tarvittavat tiedot e-laskusopimuksen tekemiseen.
Kyllä voit. Tämä onnistuu soittamalla asiakaspalveluun 020 750 4469 (ma-pe klo 8.00–16.00).
Näköislehti on luettavissa aamuvarhain viimeistään klo 04.00 mennessä.
Näköislehdessä on mukana kaikki mainokset, muttei liitelehtisiä.
Voit tilata uuden salasanan verkkopalvelussa TÄSTÄ.
Vanhoja lehtiä pääsee kestotilaajana lukemaan vuodesta 1996 alkaen. Määräaikainen tilaaja 1 kk.
Kestotilaajana kaikki maksulliset palvelut ovat käytössäsi. Pääset lukemaan kaikki verkkopalvelun jutut (digilehti) sekä näköislehden kirjautumalla sisään. Digilehden voi tilata myös yksistään.
Olet luonut jo aiemmin käyttäjätunnuksen (=sähköpostiosoitteesi) verkkopalveluun. Voit käyttää samaa käyttäjätunnusta myös jatkossa. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit muuttaa sen Unohtunut salasana –toiminnon kautta. Lähetämme tällöin sähköpostilla linkin, jonka kautta voit määrittää uuden salasanan itsellesi.
Salasanassasi voi olla sellainen erikoismerkki, jota kaikki selaimet eivät tue. Kokeile eri selainta (kuten Google Chrome tai Mozilla Firefox). Voit myös vaihtaa itse salasanasi. Jos ongelma ei tällä korjaudu, asiakaspalvelumme auttaa.
Lehden lukeminen verkossa vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumerosi (löytyy laskusta ja etukortista). Ellet löydä asiakasnumeroa käänny asiakaspalvelun puoleen. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa lehden nimi.fi/rekisteröidy Sähköinen lukuoikeus kuuluu lehden saajalle. Eli, jos olet tilannut lehden kestona toiselle, olet itse ”lehden maksaja” ja lahjatilauksen saaja on ”lehden saaja”. Siinä tapauksessa olet kestotilaaja, mutta sinulta ei kyseisen tilauksen osalta muodostu lukuoikeutta. Määräaikaisiin tilauksiin ei sisälly verkkopalvelua.